Bruidsmake-up voor de mooiste dag van uw leven

Als u binnenkort trouwt, kunt u uw bruidsmake-up in Heist-op-den-Berg ter plaatse thuis laten doen door Beauty & Nails Carry. Visagiste Carry Zegers zorgt ervoor dat u op uw trouwdag schittert als nooit tevoren. Naast bruidsmake-up doet ze ook uw nagelstyling zodat u met alle elegantie het altaar kunt afwandelen.

Een goede voorbereiding

Een goede voorbereiding is essentieel bij bruidsmake-up. Het is namelijk niet de bedoeling dat er op de dag zelf belangrijke stijlkeuzes gemaakt worden. Neen, er is een afspraak op voorhand waar Carry en u verschillende stijlen en maquillage uitproberen. Eenmaal u tevreden bent, legt Carry alles vast op foto en zo kan er de dag zelf efficiënt en zonder zorgen gemaquilleerd worden.

Voor het hele gezelschap

Ook uw feestgezelschap kan onder handen genomen worden door Beauty & Nails Carry. Zorg er gewoon voor dat het bonte gezelschap bruidsmeisjes en getuigen aanwezig is op de plaats van afspraak en Carry stijlt iedereen.

Maak een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak voor uw bruidsmake-up in Heist-op-den-Berg. Ook als u nog vragen heeft hieromtrent kunt u steeds contact opnemen met Carry Zegers. Zij overloopt graag nog eens het hele proces met u zodat u een weloverwogen keuze kunt maken voor uw trouwdag.