Gelnagels en gellak

U kunt bij Beauty & Nails Carry terecht voor gellak en gelnagels. In Heist-op-den-Berg is deze nagelstudio van gastvrouw Carry Zegers de plaats om uw nagels te versterken en op te tooien. Gellak is een semipermanente nagellak die voor zeker drie weken houdt. Het versterkt de nagels en biedt ook heel wat esthetische mogelijkheden. Om u kwaliteitsnagels te garanderen gaat Carry uitsluitend aan de slag met topmerken zoals NSI, IBD en Abstract.

Hoe werkt het?

Gellak gelijkt op klassieke nagellak in de zin dat het op dezelfde manier op de nagel wordt toegebracht. Het grote verschil ligt hem in de afwerking. Gellak wordt onder een LED/UV-lamp uitgehard waardoor het een optimale hechting heeft aan de natuurlijke nagel. Drie weken lang kunt u genieten van stevige en mooi verzorgde nagels. Daarna kan makkelijk een nieuwe gellak worden aangebracht.

Verlenging en afwerking

U kunt met gellak ook uw nagels verlengen. Carry brengt de gel aan op een sjabloon en verhardt alles onder de LED/UV-lamp. Daarna worden de nagels gevijld en afgewerkt met een kleur naar keuze of een French look. Als finishing touch kan er gekozen worden voor een steentje, diamantje of sticker.

Maak een afspraak

Maak dus snel een afspraak voor uw gelnagels in Heist-op-den-Berg bij Beauty & Nails Carry. Ook als u nog vragen heeft over de andere diensten kunt u steeds contact opnemen met Carry Zegers. Deze gastvrouw staat u graag bij met een woordje uitleg.