Make-up voor uw natuurlijke schoonheid

Accentueer uw natuurlijke schoonheid met prachtig aangebrachte make-up in Heist-op-den-Berg. Schoonheidssalon Beauty & Nails Carry kan met enkele mooie lijnen en kleurtoetsen uw gezicht helemaal doen stralen. Gastvrouw Carry Zegers houdt daarbij steeds goed rekening met uw voorkomen, huidskleur, oogkleur en haarkleur zodat alles esthetisch en harmonieus is.

Dagmake-up en avondmake-up

Beauty & Nails Carry brengt passende dagmake-up aan zodat u zonder zorgen uw dagelijkse activiteiten kunt doen in stijl. Heeft u een feestje of diner in het vooruitzicht? Carry laat u stralen met avondmake-up. De kwaliteitsvolle producten die ze gebruikt zorgen ervoor dat uw make-up tot in de vroege uurtjes alle nuances van uw gezicht blijft accentueren.

Bruidsmake-up

Beauty & Nails Carry doet ook bruidsmake-up. Maak een afspraak op de dag van uw trouw en Carry smukt u helemaal op voor de mooiste dag van uw leven. Ze gebruikt producten die een hele dag perfect zitten zodat u zonder zorgen kunt genieten van alle aandacht en liefde. Carry is bedreven in bruidsmake-up en weet perfect alle valkuilen te vermijden: u zult bijvoorbeeld niet te veel glimmen voor op de huwelijksfoto’s. Het zijn dergelijke details die een bezoek aan Beauty & Nails Carry waard zijn.

Contacteer gerust voor meer informatie

Heeft u nog vragen over de make-up in Heist-op-den-Berg? Of wenst u meer inlichtingen over de verschillende diensten? Neem dan zeker contact op met Carry Zegers. Zij beantwoordt al uw vragen zo spoedig mogelijk. Het is ook steeds mogelijk om een afspraak te maken.